Archive for January 11, 2023

Si ta trajtoni derdhjen e parakohshme

Si ta trajtoni derdhjen e parakohshme

Ejakulimi i parakohshëm është një formë e mosfunksionimit seksual që mund të ndikojë negativisht në cilësinë e jetës seksuale të një njeriu. Whenshtë kur një orgazëm ose "kulm" ndodh më shpejt se sa dëshirohej.

herë pas here mund të ketë ndërlikime me riprodhimin, por derdhja e parakohshme (PE) gjithashtu mund të ndikojë negativisht në kënaqësinë seksuale, si për burrat ashtu edhe për partnerët e tyre.

Në vitet e fundit, njohja dhe kuptimi i mosfunksionimit seksual të mashkullit është përmirësuar, dhe ka një kuptim më të mirë të problemeve që mund të vijnë nga ajo. Read more